Product- en Prijsbeleid (P&P) overleg

Product- en Prijsbeleid (P&P) overleg
Het Product- en Prijsbeleid overleg (P&P overleg) is het bestuurlijke overleg tussen Dagelijks Bestuur van de vereniging en de directie van PinkRoccade Local Government. Binnen het Dagelijks Bestuur zijn daarvoor aangewezen bestuursleden verantwoordelijk voor het voeren van dit overleg. Het overleg vindt tenminste 6 maal per jaar plaats.
De onderwerpen die worden besproken zijn generiek en bedoeld om het gemeenschappelijk belang van de leden te behartigen. Het gemeenschappelijk belang is als volgt beschreven:

“ PinkRoccade informeert de vereniging regelmatig en zo volledig mogelijk over haar product- en prijsbeleid. PinkRoccade stelt prijzen en vergoedingen voor de (standaard)software eerst vast nadat de vereniging in de gelegenheid is geweest daarover een advies uit te brengen. Het staat de vereniging daarin vrij om zich een mening te vormen over producten, diensten, prijzen, leverings- en gebruikersvoorwaarden en haar leden daarover te informeren. PinkRoccade zal in haar communicatie aan (individuele) klanten altijd het standpunt van de vereniging kenbaar maken”.

Het P&P overleg ziet ook toe op generieke producten als Service Level Agreement en de wijzigingen daarop, de Escrow overeenkomst, modelcontracten, verwerkersovereenkomst, hoogte van investeringen in innovatie, volgen van standaarden, enzovoorts.
Daarnaast fungeert het P&P overleg als escalatie overleg vanuit de platforms.

 

Om u beter en persoonlijker te helpen, gebruiken wij cookies en vergelijkbare technieken. Als u verder gaat op onze website gaan we ervan uit dat u dat goed vindt. Meer weten? Lees dan onze privacy policy.