Algemene Vergadering 2021

20 oktober 2021

Op 10 november 2021 houden we in Utrecht onze Algemene Vergadering die zal plaatsvinden in Het Spoorwegmuseum.

Geachte Leden,

10 november 2021 houden wij in Utrecht onze Algemene ledenvergadering die zal plaats vinden in het SPOORWEGMUSEUM. [Bezoekadres: Maliebaanstation 16, 3581 XW Utrecht].

Het tijdstip van de vergadering is van 13,00 tot plm 16,30 uur (ontvangst vanaf 12.30 uur met koffie/thee). Het is een bijzondere vergadering, want we nemen na ongeveer 15 jaren afscheid van Jos Heijmans, onze huidige voorzitter. De mogelijkheid om Jos even te spreken en afscheid te nemen kan na 16.30 uur, dan start de informele nazit.

Het officiële deel van de vergadering waarin de verenigingsstukken behandeld worden duurt tot ongeveer 14.45. Dan is er een korte pauze waarna de keynote om 15.00 uur zal beginnen.

De keynote wordt verzorgd door Peter Joosten. Hij is boihacker en toekomstdenker. Hij geeft lezingen over innovatie, mensverbeteringen en de impact daarvan op mens en maatschappij. Kijk ook eens op www.peterjoosten.net.

De ALV wordt gehouden in het Spoorwegmuseum en dat betekent dat er bijzondere regels rond COVID-19 gelden om toegang te krijgen. Het Spoorwegmuseum heeft deze uiteengezet in de bijlage. In de uitnodigingsbrief staat abusievelijk aangegeven dat er gen coronaregels meer zijn, dat geldt echter niet voor het museum.

Bijgevoegd is de Ledenbrief waarin naast de vertegenwoordigers van de leden ook collega's van de leden worden uitgenodigd om de ALV te bezoeken. Ook de stukken die behandeld worden op de vergadering zijn als bijlage bij dit bericht opgenomen.


Wij nodigen de vertegenwoordigers van de leden uit om te bespreken onderwerpen aan ons te melden en actief deel te nemen aan de discussie over de ontwikkelingen binnen en verdere toekomst van onze vereniging.

Aanmelden voor de Algemene Vergadering kan door een email te sturen naar secretariaat@gvprlg.nl.

Graag ontmoeten we u (samen met collega' s) op 10 november 2021 in Utrecht.

Met vriendelijke groet,

Namens het Bestuur van de Gebruikersvereniging PinkRoccade Local Government.

W.g.

A.A.M.M. Heijmans, voorzitter.                A. Bannink, secretaris.

Om u beter en persoonlijker te helpen, gebruiken wij cookies en vergelijkbare technieken. Als u verder gaat op onze website gaan we ervan uit dat u dat goed vindt. Meer weten? Lees dan onze privacy policy.